Tanshaydar'ın Mekânı
Başka bir şey yok
Kategori: Bilgisayar Oyunları

Amnesia: The Dark Descent Ön-Sipariş

Amnesia: The Dark Descent

İki önceki yazımda oyunun bir tanıtım videosunu vermiştim.
Oyun yapımcıları (Frictional Games); eğer Mayıs sonuna kadar 2000 ön siparişi bulurlarsa, oyuna commentary ekleyeceklerini söylüyorlar. Bunun sadece İngilizce olacağını da söylüyorlar; ama muhtemelen altyazısı da olacaktır ki, o zaman oyun çıkar çıkmaz Türkçe yamasına başlayarak bu kısmı da halledeceğim.

Açıkçası, commentary’nin normal oyunculara herhangi bir katkısının olacağını zannetmiyorum. Hele ki, oyunu oynamış olmak isteyen kişiler için can sıkıcı bir ayrıntıdır, ve gereksizdir. Ama bir oyun geliştirici, yazar, programcı veya bu alana ilgi duyan birisi için oyunun kendi yapımcılarının oyun hakkında konuşması oldukça ilgi çekici ve bir açıdan ufuk açıcıdır. O yüzden, tek bir ön siparişin bir işe yaramayacağını bilsem de, 398. ön sipariş olarak ben de listede yerimi aldım.

Eğer siz de %20’lik indirimden yararlanmak ve Ağustos ayı geldiğinde hiç beklemeden pat diye indirip oynamak istiyorsanız ön sipariş vermeniz güzel olabilir. Size faydası olur mu bilmem; ama ben bu commentary’yi istiyorum.

Amnesia: The Dark Descent

3 şey demişler
  1. abi sen bu olayı fazla ciddiye alıyorsun gibime geliyor. gerçi ön sipariş 16 dolara denk geliyor. 25 lira filan yapıyor. 25 lira bir oyun için yüksek bir mebla sayılır.

    Abdullah 11 Mart '10 tarihinde | Cevapla
  2. İnsanlar şunu anlamıyor. Oyun oynamak lükstür. Lunaparka gitmek, sinemaya gitmek gibi bir lükstür. Bu lüksün kalitesiyle birlikte meblâsı da artar.

    Amnesia, oynadığım en iyi oyunlardan biri olacak, buna eminim. Ayrıca oyunla birlikte sadece commentary değil, SDK araçlarının da yayınlanmasını bekliyorum. Böylece aynı motor ve temeli kullanarak kendime ait bir senaryoyu oyuna çevirebileceğim.

    İlgili level editöre bir göz atmanı öneririm.
    http://www.gametrailers.com/video/level-editor-amnesia-the/59944

    Tanshaydar 11 Mart '10 tarihinde | Cevapla
  3. Hmm anladım
    biz genelde hep rapidden filan indirdiğimiz için oyun lüks bir şey değil bize 😛
    ama tabi senin için oyunun kendisi çok önemli değil sanırım 😀

    Abdullah 13 Mart '10 tarihinde | Cevapla

Söz uçar yazı kalır