Tanshaydar'ın Mekânı
Başka bir şey yok

Blog Hakkında

 

Tansel Altınel
Hakkımda | Bu Blog Nedir? | CV | Portföy
 

Bu internet adını verdiğimiz soyut ve ilginç yer, önemsiz kişilerin rasgele zırvaları postaladığı ve bunun sonucunda da tamamen sıradan ve tesadüfî başka kişilerin de alâkasız yorumlarını gönderdiği, sürekli kendini tekrar eden boş bloglarla dolu.
Sapkın bir sistem, insan ilişkilerinin durumunu günden güne kötüleştiriyor ve yıkıyor; ve zamanınızı harcatıp sizi çok daha verimsiz hale getiriyor.
Bu blogun da farklı olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Kayıp otobanın bu unutulmuş durağında, vaktinizi harcar ve hayatınızın kenarından gelip geçecek olan bu yabancının yazdığı saçmalıkları okurken eğlencenize bakın.

Okuduklarınızın çok anlamlı ve sizi aydınlatacak bir yazıya öncelik ettiğini düşündüyseniz, fena halde yanıldınız. Bu blog, tam da yukarıda yazdığım gibi, hayatınızda hiçbir izi olmayacak bir yabancının kendi kafasındaki muhteşem dünyanın kendisi ile ortak zevklerin hiçbirine sahip olmayan insanlara tamamıyla çöplükten ibaret olarak görünmesi muhtemel yansımalarını, uçmayı öğrensin diye yuvanın kenarından ittiği yerdir.

Genel olarak bilgisayar mühendisi, oyun geliştiricisi, yazar, okur, programcı ve adam olma yolunda ilerlemeye gayret sarfettiğimden; old-school gamer, sinefil, fantastik-bilim kurgu tutkunu ve daha bir sürü ıvır-zıvır ile uğraşan birisi olduğumdan, bu blogda da bunlarla ilgili yorumlar, eleştiriler, ürünler ve düşünceler göreceksiniz.
Burada yazar olmayı isteyen kişiler olmuş olduğundan dolayı belirtme ihtiyacı duyuyorum ki, burası tamamiyle benim mekânım ve bu dar yeri kimseyle paylaşmaya niyetim yok.

Son olarak, bulunduğunuz yer Tanshaydar’ın, yani benim, mekânı(m). Dolayısıyla ev sahibinin ben olduğumu unutmayın; ama kendinizi evinizde hissetmekten de çekinmeyin. Faydam dokunduysa, eğlendiyseniz, ne mutlu bana.

Keyfinize bakın.

Söz uçar yazı kalır