Tanshaydar'ın Mekânı
Başka bir şey yok
Kategori: Oyun Geliştirme, Yazılım

Troll Hunter – Java 2D Oyun

Bu hafta sonu pek fazla yüküm yoktu, ben de dönem projemiz olan Java ile yapılmış Pang oyunu için kolları sıvadım. İki günde bir oyun motoru ve objeleri Java’da yazarak resimleri de elden geçirdim. Bu defa çekirdek dizaynı iyi yapmaya çalıştımsa da, pek üzerine düştüğüm söylenemez. Ama artık tam ekran desteği veriyorum!

Şimdiye kadar bunu yaptım, puanlama ve level sistemi de eklediğim an iş tamamdır. Hem tekli hem de ikili oyuncu oynayabiliyorsunuz! Sonrasında da yazdığım kodları da açıklayarak nasıl yaptığımı anlatmaya başlarım.

Yaşar isimli arkadaş videoyu silmiş -_-

6 şey demişler
  1. İsmi süper.

    junmisugi84 18 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
  2. aynen… troll hunter, he’s coming for you !!

    gökhan 23 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
  3. bence kesilen trolleri daha farklı resimler eklesen çok daha iyi olur… hep aynı karakterler insanın canını sıkar…

    Erhan 27 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
    • Bu hali hafta sonunda yaptığım hali, okul projesi olduğu için resimleri ve isimleri değiştirmek durumundayım, ki artık değiştirdim. Elimden çıksın, nasıl yaptığımı anlatan birkaç bir şey karalayacağım.

      Tanshaydar 27 Ekim '11 tarihinde |
  4. Bence bir İOS oyunu yazıp appstora göndermelisin 😀 İnsanların vaktini oyalayacak oyunlar insanların hoşuna gidiyor.Örnek fruitninja.Oyunda abartı birşey yok fakat en çok satan oyunlar arasında.Bu şekilde başarılı olabileceğini düşünüyorum

    MonkeDonke 27 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
  5. bencede ios android bada ve symbian bu 4 platformdada çalışabilecek bir oyun yapabilirsen ki bu Fruit Ninja kadar basit ve eglenceli ise mükemmel sonuçlar alabilirsin…

    eonder87 28 Ekim '11 tarihinde | Cevapla

Söz uçar yazı kalır