Tanshaydar'ın Mekânı
Başka bir şey yok

Hikâyeler / Senaryolar

Genel kanının aksine mühendislik öğrencileri, ufukları matematiksel işlemlerden ibaret olan otlar değildir. Gündemi takip etmem, kitap okumam, edebiyat ile ilgilenmem, şiir şair nedir bilmem, elim kalem tutmaz sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Birçok mühendislik öğrencisi edebiyata ve öykücülüğe meraklıdır. Xasiork.biz adresine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Ömrüm boyunca fantastik ve bilim kurgu türünün hastası oldum. Jules Verne, Stephen King, H.P. Lovecraft, E.A. Poe, Orkun Uçar… En azından aranızda Yüzüklerin Efendisi’ni veya Harry Potter’ı okuyan vardır. Ejderha Mızrağı serisi veya Forgotten Realms’a değinmiyorum bile!

Daha önce kompozison dalında ödüllerim olmuş olsa da, ciddi anlamda hikâye yazmaya ilk defa İKV oynadığım zamanlarda başladım. Meteor Hikâyeleri adını verdiğim bu hikâyeler en başta pek ilgi çekmese de, sonrasında fan yarışmalarında getirdikleri dereceler ile hem kendime güvenim arttı, hem de bu alandaki isteğimi gördüm. Dolayısıyla yazmaya başladım.

Meteor Hikâyelerinin yazdığım 11 bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Diğer yazdığım hikâyeleri şu anda paylaşmayı uygun görmüyorum. İsmini paylaşabileceklerim ise şöyle:

Hikâyeler:

Senaryolar:

  • Silent Hill TR: Arcade (geliştirilmesi durduruldu) (Java)
  • White Night (Mod)
  • Paralycid (Oyun)
  • Reflections (Oyun)
  • The Story of the Curse (Oyun)
  • Adı açıklanmamış bir başka oyun projesi (Commercial)

Ziyadesinde, her zaman okumaya daha fazla ağırlık vermeye çalışırım 🙂

Söz uçar yazı kalır