Tanshaydar'ın Mekânı
Başka bir şey yok
Kategori: Oyun Geliştirme, White Night

TrGamer Röportajı

TrGamer’dan Oğuz abi (Oğuz Sel) White Night ve oyun dünyası üzerine benimle bir röportaj yapma zahmetine girdi.

Genel itibariyle White Night, yaptığım yamalar ve Türkiye içerisinde oyun geliştirme eksenli bir röportaj olduğu gibi, sorular güzel olduğu için cevaplar da ilginizi çekebilir. Röportaja buradan ulaşabilirsiniz. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum bana böyle bir şans tanıdığı için.

5 şey demişler
  1. Yaptıkların hepsine olmasa da bazı oyunculara ilham veriyor Tanshaydar/Tansel. Benimle yakın hisleri paylaşan senin gibi adamlar olduğu için mutluyum.

    Gökhan 11 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
  2. Düşünceleriniz çok güzel ve röportajınız da aynı güzellikte.
    Bende bir ara oyun oynamaya olan düşkünlüğümden ötürü oyun yapmaya veya oyun yaması(türkçe), mod gibi çalışmalar yapmaya yeltendim ama maalesef ne azmim yetti ne de bu konuda hiç olmayan ve şimdiye kadar öğrenemediğim bilgim.(bunun içinde yabancı dil, programlama modelleme ve daha bilmediğim herşey mevcut).yani sıfır olmam dolayısıyla hiç başlanmamış bir sevda benimkisi.Ama vazgeçmiş değilim. çocukluğumdan beri hep bilgisayar mühendisi olmak istemişimdir ve bir gün olsam da olmasam da birşeyler yapacağım elbet.Bloğunuzu uzun zamandır takip ediyorum ve bana öğrettikleriniz ve ilerde öğreteceğiniz herşey için size şimdiden teşekkür ediyorum.

    yunus emre 12 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
    • Eğer en ufak bir faydam dokunuyorsa bilgi babında, ne mutlu bana 🙂

      Tanshaydar 12 Ekim '11 tarihinde |
  3. evet büyük ölçüde faydanız oluyor tek eksiğim bir yabancı dil(onu da yavaş yavaş öğreniyorum) bir de programlama bilmek (işte bu konuda muzdaribim çünkü her dile başlayıp zorluğunu görüp yada derslerinden sıkılıp daha en başında bırakıyorum python da bile bıraktım yani hemen birşeyler ortaya çıkaramayınca pes ediyorum diyebilirim.) Eğer javada biraz ilerlemiş olsaydım o zaman yapacağınız oyunla (pang) ilgilenirdim ama maalesef sadece izleyici kalıyorum şimdilik.

    yunus emre 12 Ekim '11 tarihinde | Cevapla
  4. Merhaba, öncelikle güzel bir röportaj olduğunu düşünüyorum. 🙂 Merak ettiğim konulara açıklık getirmişsiniz diyebilirim. Oyunlara bakış açınızı ve oyun hikâyelerine verdiğiniz önemi takdir ediyorum. White Night’ın başarılı olacağını düşünüyorum, ki “en iyi potansiyel” buna işaret ediyor. Sabırsızlıkla bekliyorum, Tanshaydar.

    hibmariy 13 Ekim '11 tarihinde | Cevapla

Söz uçar yazı kalır